F Ö R E L Ä S N I N G

Det var en givande dag på teatern igår. Ett erfaret, externt öga kom dit för att kolla på ett genomdrag av hela revyn och sedan komma med åsikter, tankar och tips. Vi blir ju lätt hemmablinda, så det är väldigt nyttigt! Att vi skulle få in nya synvinklar på det hela var jag inställd på, men att jag skulle lära mig SÅHÄR mycket var jag inte beredd på. Jag, som inte har någon erfarenhet av att regissera eller producera revyer, fick mig en rejäl föreläsning.
 
 
Det finns så mycket detaljer som publiken oftast inte är medveten om, särskilt det mer övergripande. I vilken ordning numrena kommer, hur nummer ska etableras. Det är så mycket faktorer som måste beaktas. Att det krävs så mycket kunskap om psykologi, erfarenhet av regi och reflektioner kring publikens reaktioner är något jag inte tänkt på tidigare! Det är ju en hel vetenskap! Jag hänförs ständigt av hur komplicerat allt det här är. Det är inte bara att ställa sig på scen och vara rolig. Det räcker inte med att en sketch är rolig och att en sång är bra.
 
 
 

kommentarer
postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

spännande :D

2013-12-09 @ 12:59:51
url: http://motdromhuset.blogg.se/
postat av: linah

måste bara säga att ditt hår är gryyymt!<

2013-12-09 @ 16:47:49
url: http://linaheve.forme.se
postat av: MOOOLLYS.se - Uppsalas största blogg

Heej ^^, Just nu har jag en gissa-tävling på min blogg och gissar du rätt så får du en länk inför mina 3000-7000 unika läsare! Så in och gissa :D

Länk: http://mooollys.se/tavling-gissa-ratt/

// MOOOLLYS.se - Uppsalas största blogg!

2013-12-09 @ 19:37:09
url: http://mooollys.se
postat av: Veronica Eriksson

Låter ju super kul! :)

2013-12-09 @ 19:44:17
url: http://vveronicas.vionno.se

kommentar:

namn:
kom ihåg
e-mail: (ej offentlig)

url:

kommentar:

Trackback