V Ä L G Ö R E N H E T S K O N S E R T

På fredag ska jag, Daniel och Joseph spela på evenemanget Musiken Slår Tillbaka i Kristianstad, en välgörenhetskonsert där pengarna går till kvinnojouren. Våld i nära relationer är ett otroligt stort problem, så det känns helt rätt att deltaga! ... Men att ha en spelning känns med helt rätt. Hehe. Två flugor i en smäll!
 
Jag blev tillfrågad i måndags, så vi har inte haft så lång tid att förbereda på. Men efter intensiva diskussioner om låtval och reptider är vi på banan! I onsdags hann vi faktiskt ha två rep, och idag blev det också rep.
Det är tur att både Daniel och Joseph är så professionella - Vi bestämmer låtar och tonarter, och dagen efter när vi träffas för att repa kan de redan låtarna! Det gör att vi inte behöver fokusera på att lära oss låtarna när vi ses, utan kan istället bli samspelta, göra bra arrangemeng på låtarna och se till att vår insats kommer bli så bra det går! Det ska vara bra, inte bara okej. Det ska bli riktigt bra. När man repar ska man inte lära sig vad man ska spela, det ska man redan kunna. Det är särskilt viktigt när det är ont om tid!
 
 

kommentarer

kommentar:

namn:
kom ihåg
e-mail: (ej offentlig)

url:

kommentar:

Trackback