H Ö S T L O V

Fredag! Ikväll väntar föreställning, imorgon väntar två och ytterligare en på söndag, men! Efter söndagens föreställning beger jag mig genast till tåget, för att åka till Berlin med min bästa vän över höstlovet! Där stannar vi tills jag måste hem igen för nästa föreställning, så någon vila på det här lovet blir det minsann inte. Ska bli så roligt.
 
Den här veckan har jag varit i Älmhult för att läsa igenom manus och kolla ut tonarter till de låtar som ska sjungas i revyn. 2.5 månad kvar till premiär! Jag har även varit i Kristianstad för att öva låtar och lite scener med SMLFMB-gänget. När jag inte gjort det eller haft lektioner, så har jag pluggat varje vaken sekund. Det är svårt att hålla allt som behövs göras strukturerat. Även om min kalender är min bästa vän så är det svårt och jobbigat att varje dag hålla koll på vad som kan göras när. Det är ett pussel! Varje lediga stund får utnyttjas.
 
 
 

U P D A T E

Haha, jag gick ta en liten bloggpaus innan jag ens kommit igång ordentligt! Men nu ska uppdateringen bli som vanligt igen.
 
Vad som hänt sedan sist? Tja, Annie är ju verkligen uppe i full fart nu, elfte föreställningen ikväll! Massor av människor på varje föreställning, så sjukt häftigt. Föreställningarna slukar massor av energi dock (som ni ser här nedanför, eh), så jag försöker att vila så mycket och ofta jag bara kan. Skolan tar ju mycket tid med, vi är för tillfället inne i en mycket-prov-och-inlämningar-period, så ja, det ska med hinnas med.
Repetitionerna inför SMBFML-musikalen har med tagit fart nu, det är så kul! Manus-, sång- och dansrepetitioner varvas.
 
Misstänker att auditions till skolavslutningen är på gång med, så måste verkligen börja ta tag i låten jag hade velat framföra... Jag har uppträtt på alla 4 avslutningar på gymnasiet (hej dryg) haha, så vägrar förstöra den traditionen nu. Men då ska det bli bra med! Har massor av planer som jag tror och hoppas kan bli bra.
 
Har så mycket jag måste ta tag i. Skolarbeten, låtarrangemeng, spelningar, repetitioner, mail att svara på (haha) och ja... Lite stressad. Men äh, suck it up!
 
 

V E C K A N

Det har varit en produktiv vecka, trots att jag äntligen hunnit vila ut sedan förra veckans galenheter. Bara i onsdags hann jag med en scenklädes-provning, fotografering, presskonferens och dansrepetition. Produktiv dag, helt enkelt! Har de övriga dagarna sovit mycket, pluggat, övat på piano- och sångläxor och allt annat som kräver ständig övning. Det är problemet med låtar, manus och danser, man kan aldrig öva för mycket. Man är aldrig färdig!
 
Nu ska jag snart in till Kristianstad för en heldag med föreställningar av Annie, har haft en hel veckas paus nu ju! Ska bli så kul!